ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil (Dry Oil Mist)

Alterna – van professionals gezien als een luxueus merk van haarcosmetica. Californische combinatie van perfectie met innovatie is karakteristiek voor alle samenstellingen van Alterna haarverzorging.

Door zeldzame en originele ingrediënten toe te voegen, introduceert het merk uitzonderlijke en vaak baanbrekende oplossingen op het gebied van haarverzorging.

alterna-kendi-oil-dry-oil-mist-frizz-contro

Eigenschappen/samenstelling

Haarolie Bamboo Smooth Kendi Oil zou voor mensen met medium poreus haar een absolute controle over kroezing en klitten moeten bieden. De droge olie mist wordt aanbevolen voor styling. Kendi Dry Oil Mist garandeert weerbaarheid, elasticiteit en behoud van de haarstijl. Het haar wordt sterker, glanzender en ziet er veel beter uit. Een geweldig voordeel van deze haarolie is bescherming tegen hoge temperaturen die een ongunstige invloed kunnen hebben op de haarstructuur.

De haarolie verzacht voor fijn en gemiddeld dik haar dankzij de eigenschappen van de complex van natuurlijke ingrediënten. De basis is organisch bamboe-extract dat versterkt door de complex van vitamines, mineralen en aminozuren. Deze olie heeft een verjongende werking. Het tweede ingrediënt is versterkend, organisch Kendi-olie, een bron van EFA (inclusief omega) en antioxidanten. Kendi Bamboo bestaat ook uit uv-filter.

De samenstelling van Bamboo Smooth Kendi Oil is rijk aan natuurlijke oliën en extracten, onder vele: kukuinootolie, zonnebloemolie, olijfolie, avocado-olie, jojoba-olie, maracujazaadolie, buriti-olie en druivenpitolie. Het grote aantal natuurlijke ingrediënten in de stylingmist is zeker een voordeel. Alterna Bamboo Kendi Oil is vrij van parabenen, minerale oliën en sulfaten, hoewel er glycerine, geurstoffen en een paar siliconen in zitten.

Formule/verpakking

Haarolie van Kendi Bamboo Dry Oil Mist heeft een bijna kleurloze en zeer waterige formule. Het heeft een iets stro-gele tint, wat desondanks niet erg intens is. De consistentie van de olie is licht, zoals een mist moet zijn. Het absorbeert geweldig en laat geen vettig laagje achter op het haar, dus je kunt er zeker van zijn dat het haar niet zal worden bezwaard. Alterna Bamboo Kendi Dry Oil Mist kan jou verrassen met de frisse aroma die ruikt naar bamboescheuten of hooi.

Kendi Dry Oil Mist heeft een handige verpakking. Het flesje is gemaakt van plastic, wat het risico op schade beperkt. Het gehele ding is comfortabel in gebruik. Bamboo Smooth Kendi Oil heeft de kleuren beige en bruin. Het plastic bovenstuk is opgenomen in een handige dispenser. De verstuiver maakt de applicatie van de juiste hoeveelheid olie op het haar veel gemakkelijker en verbetert de doeltreffendheid.

Gebruik/effecten

Dry Oil Bamboo Kendi kan op twee verschillende manieren worden gebruikt. Ofwel op vochtig haar voor het stylen om het kammen gemakkelijker te maken of op droog haar om het te voorzien van zichtbaar glans en om kroezing te voorkomen. In elk geval is de moeilijkheidsgraad laag. De kwestie van applicatie is aanzienlijk gemakkelijker dankzij de verstuiver, die perfect een vochtige mist sprayen.

Aanbevolen vanwege:

  • samenstelling rijk aan natuurlijke oliën en extracten
  • lichtgewicht formule die snel absorbeert
  • geen risico op bezwaring
  • aangename en frisse geur van bamboescheuten
  • gemakkelijk flesje met verstuiver
  • gebruiken op vochtig en droog haar

Niet aanbevolen vanwege:

  • vrij hoge prijs in vergelijking met andere oliën
  • een paar siliconen, geurstoffen en glycerine