NANOIL – Haarolie

Nanoil – het merk biedt de hoogste kwaliteit natuurlijke producten, gebaseerd op de eigenschappen van speciaal geselecteerde plantaardige oliën.

De perfecte combinatie van externe elegantie met innerlijke effectiviteit, en dit allemaal voor een redelijke prijs.

de beste haarolie Nanoil

Nanoil haarolie bestaat uit drie soorten:

 • Nanoil voor laag poreus haar,
 • Nanoil voor medium poreus haar,
 • Nanoil voor hoog poreus haar.

Eigenschappen/samenstelling

Nanoil haarolie, ongeacht de uitvoering, is een innovatieve samenstelling van natuurlijke oliën. Het haalt het beste uit de natuur en mengt het samen voor eenvoudige maar effectieve haarverzorging. De samenstelling van elke uitvoering matcht met de haarporositeit, structuur, behoeftes en absorptiemogelijkheden. Hoe meer het haar beschadigd is, hoe meer hulp het nodig heeft van haaroliën rijk aan onverzadigde vetzuren. Nanoil haarolie is de kracht van de beste oliën, vergrendeld in een vederlichte olie.

Door de met zorg gekozen actieve stoffen, geeft Nanoil een dubbele werking aan haar en hoofdhuid. Er zijn drie uitvoeringen beschikbaar, elk met andere eigenschappen. Desondanks is het belangrijkste dat Nanoil haarolie in elke geval bescherming biedt, de gezondheid herstelt en het haar verfraait – geen uitzonderingen. Het enige verschil is dat de gegeven olie zich richt op andere eigenschappen, afhankelijk van de haarporositeit.

● Nanoil voor medium poreus haar is de olie met versterkende werking. Bovenalles voorkomt het kroezig haar, wat door de vochtigheid vatbaar is voor krullen en mat worden. Het hydrateert en voedt de haarzakjes, dus het gaat overmatig haaruitval tegen. Verder garandeert het zachtheid, glans en veerkracht.

● Nanoil voor laag poreus haar is de olie die de droogtijd versnelt en warmtebescherming biedt. Gebruik het om te stylen, en om kammen te vergemakkelijken; de hulp is opmerkelijk om het haar vatbaarder te maken voor krullen. Het voorkomt uitdroging en vochtverlies veroorzaakt door de zon. Ook reguleert het de pH-waarde van de hoofdhuid.

● Nanoil voor hoog poreus haar is de olie met de meest intense werking, omdat het de keratinestructuur regenereert van het haar, schade herstelt en het haar beschermt vanuit de wortels. Het hydrateert perfect omdat het de waterlipidelaag versterkt en functies van de hoofdhuid reguleert, zodat haargroei wordt versneld.

Welke bestanddelen kunnen worden gevonden in Nanoil haarolie? Boven alles, natuurlijke oliën (bijv. arganolie en passievruchtolie, karakteristiek voor elke uitvoering), vitamines en aanvullende verbeterende stoffen zoals zijde of keratine. De samenstelling van twee uitvoeringen bevat zes oliën, terwijl Nanoil voor laag poreus haar er negen heeft, door de noodzaak aan het introduceren van een paar soorten cosmetische boters; perfect voor haar met een dichte structuur. Nanoil haaroliën zijn vrij van siliconen en parabenen, dus geheel natuurlijk.

Formule/verpakking

Wat je niet in de meeste op olie gebaseerde cosmetica voor het haar vindt, is een vederlichte formule die Nanoil haarolie heeft in elke uitvoering. De cosmetica wordt volledig geabsorbeerd door het haar en de hoofdhuid, direct na de applicatie. Er treedt geen vettigheid of bezwaring op. Om deze reden is Nanoil haarolie geschik voor zelfs het fijnste haar. Naast de formule met uitstekende textuur, is Nanoil haarolie ook zeer efficiënt. Je hoeft er niet te veel van te gebruiken om het haar over de lengte te bedekken en je hebt genoeg voor de hoofdhuid. Na elk gebruik, bedekt het het haar met een subtiele en frisse aroma dat niet direct zal verdwijnen. De geur van Nanoil haarolie kun je nog uren na de applicatie ruiken.

Deze perfecte formule zit vergrendeld in het zwarte flesje. Er zijn geen bijzondere vormen of kleuren, dus Nanoil haarolie is een uitzonderlijk mooie cosmetica. De mengeling van zwart en spiegelgoud is spot-on. Bovendien is de dop gemaakt van natuurlijk donker hout met een gekerfde druppel. Het maakt allemaal dat Nanoil een stijlvolle haarolie is. Ondertussen is het praktische n handig om te gebruiken, want onder de dop zit een brede pomp, ontworpen om perfect te matchen met de vorm van jouw handen en vinger.

Gebruik/effecten

Ongeacht de uitvoering, kan Nanoil haarolie worden gebruikt op de gehele haarlengte en de hoofdhuid. Je kunt het op beide gebieden aanbrengen of gebruiken als hoofdhuidmassageolie of om alleen de haarpuntjes te beschermen, enz. Dat is het enige product die de manier van aanbrengen discreet maakt. Nanoil haarolie is geschikt voor haaroliebehandelingsmethoden die hetzelfde zijn als het gebruik van natuurlijke oliën – op droog of nat haar, voor een korte of langere periode voor het haar wassen. Dankzij Nanoil haarolie kan een behandeling met haarolie ’s nachts aangenaam en comfortabel zijn. Als je wat meer tijd over hebt, kun je een hete oliebehandeling uitvoeren voor een intenser effect. Nanoil haarolie is net zo geweldig als een lichte olie voor het stylen, voor gebruik voor het drogen of als warmtebescherming, om lumineuze glans te geven en te zorgen voor langdurige effecten. Het geweldige voordeel is een mogelijk om Nanoil haarolie te gebruiken gedurende de dag om onhandelbare lokken te temmen. De mogelijkheden zijn talloos.

Aanbevolen vanwege:

 • formule gebaseerd op natuurlijke plantaardige oliën
 • samenstelling rijk aan natuurlijke en veilige ingrediënten
 • lichtgewicht formule die bezwaring en vettige wortels voorkomt
 • aangename en langdurige geur
 • ingrediënten die perfect matchen met de haarporositeit
 • talloze mogelijke methoden van applicatie, afhankelijk van de behoeften van het haar
 • elegant flesje
 • handige applicator met innovatieve vorm
 • perfect geabsorbeerd door haar en hoofdhuid
 • samenstelling is volledig vrij van siliconen en parabenen