MACADAMIA Natural Oil (Healing Oil Treatment)

Macadamia, een top cosmetisch merk in haarverzorging, geboren uit dromen, passie en inspiratie met natuurlijke ingrediënten. Alle producten die worden aangeboden door dit merk bevatten kostbaar macadamia-olie, wat is verrijkt met aanvullende plantaardige extracten en voedende oliën. De reeks Natural Oil is gebaseerd op de beste natuurlijke stoffen.

Dit is de ware kracht van natuurlijke haaroliën.

MACADAMIA Natural Oil (Healing Oil Treatment)Eigenschappen/samenstelling

Natuurlijke haarolie van Macadamia een perfecte vervanging voor een traditionele conditioner. Verrijkt met de beste plantaardige extracten, de formule is een perfecte oplossing voor beschadigd haar dat geen glans meer heeft. Het is geschikt als een bescherming voor puntjes, welke worden hersteld met voeding en zachtheid. Macadamia Health Oil Treatment is een snelle hydraterende en glans-biedende therapie voor het haar. Het beschermt tegen uv-stralen en versnelt het drogen.

Deze haarolie dankt veel van zijn veelzijdige eigenschappen aan de hoge hoeveelheid van macadamia-olie, wat een remedie is voor droog haar dat regeneratie nodig heeft. Het wordt ondersteund door arganolie met kostbare versterkende en beschermende werking. Als aanvulling op deze interessante ingrediënten is jeugdvitamine (E) toegevoegd, wat de impact van vrije radicalen elimineert, terwijl celvernieuwing wordt gegeven aan de hoofdhuid.

Helaas zit Macadamia Healing Oil Treatment haarolie vol aanvullende ingrediënten. Het bestaat uit uv-filters, wat moet worden gezien als een pluspunt. Echter, in feite is dit slechts een aanvullende kunstmatige stof, waarvan de functie perfect kan worden vervuld door de oliën. Aan de andere kant kunnen twee siliconen die je gemakkelijk uitspoelt het haar bezwaren en de poriën in de hoofdhuid verstoppen, terwijl bewaarstoffen irritatie kunnen veroorzaken.

Formule/verpakking

Macadamia Natural Oil Healing Oil Treatment is een olie met mediumdikte. Het zou geen bezwaring moeten veroorzaken indien aangebracht in kleine hoeveelheden. Je moet verstandig blijven als het gaat om de applicatie van dit product. Het heeft een iets gouden kleur en een zijdezachte formule. De olie wordt gemakkelijk geabsorbeerd door het haar, waar het een zijdezachte laag achterlaat en een intense kruidengeur.

Macadamia Natural Oil is gemakkelijk om te herkennen vanwege het ontwerp. Het flesje heeft echt een elegant ontwerp in de kleuren bruin en diep groen. Naar verwachting verwijst het naar hoe natuurlijk dit product is. Een gemakkelijk flesje is solide, ondanks dat het gemaakt is van plastic. De dosering is gemakkelijk dankzij het pompje, wat een precieze dosis olie vrijgeeft.

Gebruik/effecten

Macadamia Healing Oil Treatment zorgt voor een langdurige glans en zachtheid, wat je kunt krijgen op op zijn minst een paar mogelijke manieren. Macadamia kan direct worden gebruikt op droog of nat haar, tegelijk met andere conditioners en haarmaksers, maar ook als een aanvullende ondersteuning tijdens een kleurbehandeling. De veelheid van gebruik voor deze cosmetica is zeker de beste kwaliteit.

Aanbevolen vanwege:

 • twee natuurlijke oliën in de samenstelling
 • formule met consistentie die het haar matcht
 • langdurige glans haareffect
 • vitamine E, oftewel antioxidant
 • werking is beter dan conditioners en haarmaskers
 • gemakkelijk flesje met solide plastic
 • zeer natuurlijk en interessant ontwerp
 • gemakkelijke pomp voor gemakkelijke applicatie

Niet aanbevolen vanwege:

 • siliconen en alcohol in de samenstelling
 • mogelijkheid tot bezwaren wanneer overmatig gebruikt
 • intense geur, waar niet iedereen van zal houden
 • mogelijk verstoppende stoffen