DOVE Pure Care Dry Oil (Nourishing Treatment)

Dove is een cosmetisch merk dat er altijd is om problemen op te lossen en om aan de behoeften van de klanten te voldoen. Wanneer zij nieuwe producten vrijgeven, volgt Dove het motto dat vrouwelijkheid een kwaliteit is dat het waard is om voor te zorgen. Op deze manier wordt bewustzijn gecreëerd over het lichaam en de behoeften ervan.

Het begon allemaal met zeep en vandaag de dag heeft het merk ook haaroliën in het aanbod.

dove-advanced-hair-series-pure-care-dry-oil

Eigenschappen/samenstelling

Dove Pure Care Dry Oil haarolie was ontworpen voor alle haartypes. Volgens de andere helft van de naam, is het een voedende behandeling die is gebaseerd op het Afrikaanse macadamia-olie. Het wordt verwacht om ondersteuning te bieden voor zwak haar en haar dat vatbaar is voor droogheid of haarverlies. Na de eerste applicatie van Dove Oil, wordt het haar sterk, dens, zacht, glanzend en meer flexibel. Dove herstelt de levendigheid van het haar en beschermt het tegen schadelijke externe factoren.

Dove Nourishing Treatment dankt zijn eigenschappen vooral aan de oliën in de basis van de cosmetica. De belangrijkste is macadamianootolie. Deze olie is een van de meest populaire plantaardige oliën op het gebied van haarverzorging, vooral vanwege de geweldige absorptie. Daarnaast is de Dove Pure Care Dry Oil formule verrijkt met vijf aanvullende natuurlijke oliën: kokosolie, zoete amandelolie, zonnebloemzaadolie, palmolie en granaatappelolie met antiverouderingswerking.

Helaas bestaat de olieformule van Pure Care Dry Oil Nourishing Treatment met Afrikaanse Macadamia-olie uit grote hoeveelheden minerale olie en enkele mogelijk schadelijke siliconen.

Echter, met het oog op een dergelijk diverse samenstelling, is dit slechts een klein en irrelevant minpuntje.

Formule/verpakking

Dove Pure Care Dry Oil is een gelabelde haarolie met gouden kleur. Het ziet eruit als een typische olieformule en dat is het ook, maar houd in gedachten dat het nog steeds een van de waterige haaroliën is. Nourishing Treatment Pure Care Dry Oil heeft een aangename geur die ervoor zorgt dat de applicatie een nieuwe, aromatherapeutische werking krijgt. Helaas verdampt de aroma snel en blijft het niet lang op het haar achter.

Om de applicatie te verbeteren en te voorkomen dat je alles verpest met olie terwijl je het gebruikt, heeft Dove het product uitgerust met een dispenser in de dop. De pomp dient de perfecte hoeveelheid toe met een keer gebruik. Grote hoeveelheden olie zijn niet nodig, omdat het direct wordt geabsorbeerd bezwaart het niet en veroorzaakt het geen vettig haar. Pure Care Dry Oil Nourishing Treatment is in een glazen flesje met een handige vorm gedaan. Het flesje ziet er elegant uit, maar is vrij zwaar en glijdt gemakkelijk uit de handen.

Gebruik/effecten

Dove Pure Care Dry Oil kan op een paar mogelijke manieren worden gebruikt. Haarolie voorziet van de beste resultaten als je 3-4 doseringen neemt, daarna verspreidt op gewassen, nog vochtig haar op de halve lengte. Het is nogal aanbevolen om de hoofdhuid te vermijden. De olie kan ook worden aangebracht voor het haarwassen voor voeding of als aanvulling om de eigenschappen van andere cosmetica te versterken.

Aanbevolen vanwege:

  • hoge inhoud van macadamia-olie
  • formule gebaseerd op natuurlijke oliën
  • lichtgewicht formule met geweldige absorptie
  • aangename aroma
  • gebruik voor alle haartypes
  • handige dispenser met pomp

Niet aanbevolen vanwege:

  • zwaar, glazen flesje dat weg kan glijden
  • minerale oliën en siliconen in de samenstelling
  • snelle verdamping van de aroma