OROFLUIDO Beauty Elixir

Orofluido is een merk dat gebruikt wordt in haarverf- en haarverzorgingsproducten met waardevolle eigenschappen van natuurlijke oliën. Het merk behoort toe aan het goed bekende bedrijf Revlon. Orofluido produceert cosmetica die een geweldig alternatief zijn voor mensen die het haar van wat luxe willen voorzien.

De meest populaire olie van dit merk is Beauty Elixer.

orofluido-beauty-elixir

Eigenschappen/samenstelling

Orofluido Beauty Elixer is een olie voor alle haartypes, die de kracht van oliën combineert met verfraaiende eigenschappen. De cosmetica bevat natuurlijke oliën die zorgen voor ongelooflijk zachter en glanzend haar. Deze haarolie voedt en hydrateert het haar vanuit de wortels, herstelt elasticiteit en vitaliteit. Zoals de naam suggereert, is van Beauty Elixer te verwachten dat het het haar verfraait en het ook voorziet van een complexe bescherming tegen de schadelijke impact van verschillende factoren.

Haarolie van Orofluido is gebaseerd op drie natuurlijke oliën. Er is een voordeel van arganolie met een sterk regeneratieve werking. Deze olie is gecombineerd met lijnzaadolie met voedende eigenschappen. Echter, het meest interessante lijkt de tijgernootolie, die het haar op een geweldige manier reinigt als een tonic.

Desondanks zijn dit niet alle ingrediënten van Orofluido Beauty Elixer. Helaas bestaat de olie uit mogelijk verstoppende middelen: siliconen, oplosmiddel en antistatische middelen. Het goede nieuws is dat er niet veel van in zitten en de formule bevat veel grotere hoeveelheden oliën. Het is vermeldenswaardig dat er een uv-filter in zit, die in Orofluido verantwoordelijk is voor een beschermende werking.

Formule/verpakking

Haarolie Beauty Elixer van Orofluido is een elegant product. De cosmetica heeft een dikke olietextuur, wat het diskwalificeert als een lichte olie. Ondanks de geweldige dikte, absorbeert Beauty Elixer goed, waardoor het haar wordt voorzien van glans. Orofluido heeft een zeer intense geur van vanille en amandel, wat niet door iedereen als een voordeel zal worden gezien. De een houdt van de geur van een zoete taart, en voor anderen is dit onacceptabel.

Daarom zijn er tal van goede en slechte dingen die kunnen worden genoemd over Orofluido Hair Oil. Deze gouden olie in een handig glazen flesje ziet er zeker luxueus uit. Helaas heeft het ontwerp van de verpakking weinig van doen met de bruikbaarheid, Beauty Elixer heeft een zwarte dop zonder dispenser. De olie regelrecht in de hand gieten is vrij ongemakkelijk.

Gebruik/effecten

Orofluido Original Elixer heeft geen verrassende gebruiksmethode. Er wordt verwacht dat het wordt gebruikt op droog en vochtig haar. Beter is op vochtig haar, omdat water de absorptie vergemakkelijkt en niet leidt tot het bezwaren van het haar. Het aanbrengen op droog haar moet heel voorzichtig gebeuren met de hoeveelheid, omdat de dikke Beauty Elixer het haar kan bezwaren en een lelijk vettig laagje kan achterlaten.

Aanbevolen vanwege:

 • drie kostbare oliën: argan, tijgernoot, lijnzaad
 • aanvullende uv-filter voor bescherming
 • complexe, verfraaiende eigenschappen
 • geschikt voor alle haartypes
 • vanillegeur
 • geweldige absorptie
 • elegant ontwerp en klein flesje

Niet aanbevolen vanwege:

 • dikke formule die de applicatie moeilijker maakt
 • gebrek aan dispenser
 • kan het haar bezwaren
 • intense en zoete geur
 • mogelijk verstoppende stof
 • glazen, zwaar flesje