MATRIX Biolage Exquisite Oil (Tamanu Oil Blend)

Matrix, een populair professioneel merk dat haarverf en haarverzorgingsproducten maakt die wereldwijd worden gebruikt in haarsalons. Matrix Biolage is onderdeel van een revolutionaire combinatie van de krachten van de natuur met de futuristische technologie, wat verrassende resultaten geeft op het haar.

Exquisite Oil Lijn bewijst dat het geheim van schoonheid hem zit in de natuurlijke oliën.

matrix-biolage-exquisite-oil-tamanu-oil-blendEigenschappen/samenstelling

Matrix Biolage Tamanu Oil Blend is een versterkende en regeneratieve olie. Deze cosmetica is verrijkt met plantaardige oliën, die versterking bieden aan fijn en zwak haar. Regelmatig gebruik van Biolage Exquisite Tamanu Oil zorgt voor 5 belangrijke effecten: het voeden van het haar, dat leidt tot versterking, het bieden van glans, wat het niveau van hydratatie reguleert, verzacht en kammen gemakkelijker maakt. Het is allemaal een voordeel van een oliecomplex.

Het basisingrediënt in Matrix Biolage Oil voor fijn haar is tamanuzaadolie, koudgeperst uit een van de Indische bomen. Dit ingrediënt is verantwoordelijk voor voeding, hydratatie en regeneratie van het haar, maar bevat ook uv-beschermingseigenschappen. Helaas bevat de gehele samenstelling van Matrix Biolage Exquisite Oil heel weinig van dit ingrediënt.

Naast het enige tamanu-olie, bestaat de samenstelling van Matrix Tamanu Oil Blend helaas uit vele ingrediënten die schadelijk kunnen zijn. Je zult hier alles vinden dat niet in cosmetica voor haar toebehoort: alcoholen, siliconen (zowel lichte en zware) evenals geurstoffen en, uiteraard, bewaarmiddelen. De samenstelling zit er vol mee, wat de positie zeer verzwakt.

Formule/verpakking

Matrix Biolage Exquisite Tamanu Oil Blend heeft een vrij waterige en vettige consistentie. Het vertaalt zich in een betere applicatie, omdat het het haar niet bezwaart en goed absorbeert zonder het haar te beschadigen. Helaas veroorzaakt het droogheid door de inhoud van alcohol in de samenstelling. Deze haarolie is kleurloos en heeft een intense bloemenaroma op basis van alcohol. Gelukkig verdampt de aroma snel.

Matrix Exquisite Oil Tamanu Oil Blend presenteert zichzelf nieuwsgierig als het gaat om de visuele kant. Het is gegoten in een roze, plastic flesje die je comfortabel in de hand houdt. Het material dat is gebruikt voor de verpakking garandeert de duurzaamheid ervan. Exquisite Tamanu Oil kan heel gemakkelijk worden aangebracht op het haar, omdat het flesje is uitgerust met een klein pompje. Zowel de dispenser en de formule verbeteren de doeltreffendheid aanzienlijk.

Gebruik/effecten

Hier is geen grote verrassen, als het gaat om de applicatie van Matrix Biolage Exquisite Oil in deze versie. De cosmetica kan worden aangebracht op drie manieren: voor het haar wassen voor een intense regeneratie, na het haar wassen als stylingproduct of op droog hoor voor een intense glansboost en om de haarstyle te behouden.

Aanbevolen vanwege:

  • tamanuzaadolie in de samenstelling
  • lichtgewicht formule
  • een interessant ontwerp en handige verpakking
  • gemakkelijk te gebruiken pompje
  • drie verschillende manieren om te gebruiken
  • toegewijd voor fijn en zwak haar

Niet aanbevolen vanwege:

  • inhoud van siliconen, alcohol en bewaarstoffen
  • te intense bloemengeur
  • mogelijk uitdrogende eigenschappen op het haar