GLISS KUR Thermo-Protect (Blow-Dry Oil)

Gliss Kur is een merk met 50 jaar traditie, welke in het leven was geroepen onder de vleugels van Schwarzkopf cometicabedrijf. Zij maken producten waarvan wordt verwacht dat zij helpen om de droom van glanzend, zacht en gezond haar te verwezenlijken.

Alle cosmeticalijnen matchen de verschillende behoeftes van het haar en bevatten uitgekozen actieve stoffen.

GLISS-KUR-Thermo-Protect

Eigenschappen/samenstelling

Thermo-Protect Gliss Kur Blow-Dry Oil is een product gebaseerd op de Thermo Protect-formule. Het bestaat uit negen kostbare verfraaiende oliën, waarvan de vederlichte formule zorgt voor zachtheid en volledige haarbescherming. Dit product is toegewijd aan alle haartypes die ondersteuning nodig hebben voor het stylen en drogen.

In de samenstelling van Gliss Kur Thermo-Protect zitten negen oliën. De eerste is zonnebloemolie en precies daarna komt arganolie. Deze twee zijn verantwoordelijk voor voeding, hydratatie en versterking evenals natuurlijke bescherming tegen hoge temperaturen. Bovendien bestaat Gliss Kur uit saffloerolie (brengt een beschermlaag aan op het haar), perfect absorberend macadamia-olie, glans-biedend olijfoliezoete amandelolie en abrikozenpitolie (verantwoordelijk voor voeding), maar ook sesamolie en uiterst kostbaar rozenolie.

Gliss Kur Blow-Dry Oil heeft ook uv-filters in de formule, welke het haar beschermen tegen schadelijke zonnestralen. Echter, oliën hebben dezelfde functie, dus deze ingrediënten zijn overbodig. Daarbovenop, bewaarmiddelen en geurstoffen met mogelijk irriterende werking, die de huid gevoelig kunnen maken.

Formule/verpakking

Gliss Kur Thermo-Protect Blow-Dry Oil is een vrij waterige olie. Aan de ene kant is dit een pluspunt, omdat het haar niet wordt bezwaard en gemakkelijk wordt geabsorbeerd. Aan de andere kant is het geen volledig product en is het gemakkelijk om het te overdrijven. De zoete honinggeur is niet bijzonder intens, maar het blijft wel een poosje achter op het haar. De olie zelf heeft een intens gele kleur.

Het ontwerp van dit product is niet echt fraai, maar je moet niet veel verwachten van dit soort betaalbare haarolie. Gliss Kur Blow-Dry Oil kan worden gekocht in een plastic flesje, iets plat en nauw richting het bovenste gedeelte. Je houdt hem gemakkelijk vast, zelfs wanneer hij vettig is. Bedachtzame sprayvorm maakt de applicatie gemakkelijker en verhoogt de doeltreffendheid. De verstuiver verspreidt de olie perfect op het haar, zonder lelijke vettige vlekken achter te laten.

Gebruik/effecten

Gliss Kur Blow-Dry Oil wordt altijd gebruikt wanneer de styling nodig is. Het moet direct worden aangebracht na het haar wassen, maar voordat je gaat stylen. Op handdoek droog, nog vochtig haar spray je de juiste hoeveelheid van de cosmetica. Echter, je moet voorzichtig zijn zodat de oliemist niet in de ogen terechtkomt. Verspreid het product zorgvuldig en gelijkmatig.

Aanbevolen vanwege:

 • negen natuurlijke oliën in de samenstelling
 • thermo-beschermingstechnologie voor gemakkelijker stylen
 • snelle absorptie in hoofdhuid en haar
 • handig flesje en verstuiver
 • gericht op haarstyling
 • zoete honinggeur
 • lichtgewicht formule

Niet aanbevolen vanwege:

 • mogelijk ongunstige stoffen in de samenstelling
 • zwak ontwerp en verpakkingskwaliteit
 • kans op oogirritatie tijdens het stylen
 • mediumdoeltreffendheid