L’OREAL Mythic Oil (Nourishing Oil)

L’Oreal Professionel Paris is wereldwijd bekend als merk voor professionele haarverzorging voor kleuring, verzorging en styling. Hieronder vallen ook unieke en moderne cosmetica voor vrouwen en mannen.

Dit is precies wat haarolie Mythic Oil reeks is, waar je de meest populaire voedende olie voor alle haartypes kunt vinden

loreal-mythic-oil-nourishing-oil

Eigenschappen/samenstelling

L’Oreal Mythic Oil Nourishing Oil is een cosmetica waarvan wordt verwacht dat deze voedende stoffen voor alle haartype aanvult. De belangrijkste taak is complexe voeding om het haar te voorzien van zijdezachtheid, een gezonde glans en elasticiteit. Wat belangrijk is, is dat het kan worden gebruikt als preventieve verzorging van gezond haar of voor intens herstel van zwak haar.

Voor dergelijke eigenschappen van Mythic Oil Nourishing Oil zijn twee oliën verantwoordelijk, die de basis zijn van de cosmetica. Dit zijn avocado-olie, rijk aan vitaminecomplex (A, B, E, H, K, PP, F) en squalaan, dat het haar en de huid penetreert dankzij de structuur die vergelijkbaar is met menselijke lipiden. Nog een ingrediënt is druivenpitolie wat een hoge hoeveelheid EFA, vitamine E en voedende stoffen bevat die essentieel zijn voor het haar.

Helaas bevat Mythic Oil Nourishing Oil 2 oliën uit een totaal van 20 ingrediënten, wat betekent dat de grote meerderheid andere stoffen zijn die niet per se essentieel zijn voor dit product. Onder vele zijn dit bewaarstoffenalcoholen en verzachtende stoffen.

Formule/verpakking

Mythic Oil Nourishing Oil is geheel kleurloos en relatief waterig wat de olie betreft. Op het eerste gezicht kun je denken dat het een gouden kleur heeft, maar dat is slechts de kleur van het solide, glazen flesje. Het is vermeldenswaardig dat Mythic Oil Nourishing Oil een aangename, delicate parfumgeur heeft, welke lang in het haar blijft zitten.

Het flesje is elegant en heel handig. Desondanks, voor een vettige cosmetica is het beter om een plastic flesje te gebruiken, omdat deze niet zo gemakkelijk breken. Een geweldig pluspunt van het product is de dispenser. Het dopje met de pomp verbetert het gebruik van de cosmetica zeer, en de olie is gemakkelijk in de juiste hoeveelheid te doseren. Hoe minder olie je neemt, hoe minder je bang hoeft te zijn dat het bezwaart of dat de strippen vettig zullen zijn. Alhoewel, L’Oreal Nourishing Oil absorbeert heel goed.

Gebruik/effecten

Alle haaroliën in de reeks van L’Oreal Nourishing Oil worden op dezelfde manier gebruikt. Door het feit dat de olie voldoende mogelijk schadelijke stoffen bevat, is het niet geschikt voor een hoofdhuidoliebehandeling. Een (maximaal twee) keer doseren op droog of vochtig haar. Mythic Oil op droog haar helpt met de styling en op vochtig haar penetreert het en regenereert het intensief aan de binnen- en buitenkant.

Aanbevolen vanwege:

  • twee natuurlijke oliën in de samenstelling
  • lichtgewicht formule met een geweldige absorptie
  • ergonomisch flesje me handige dispenser
  • delicate en aangename geur
  • voedende eigenschappen
  • complexe werking

Niet aanbevolen vanwege:

  • glazen en gemakkelijk te breken flesje
  • voordeel van kunstmatige stoffen in de samenstelling
  • alcoholen en bewaarmiddelen